FF SNELLEN BELLEN

Wilt u snel contact? Bel dan even naar 06-25037095.

Onze gegevens:
R. Snellen Onderhoudsbedrijf
Zilvervoslaan 26
6741BE Lunteren
meer gegevens

Email:
wilt een bericht achterlaten? Stuur dan een email naar:
info@snellen-onderhoud.nl .

SNELLEN-MONTAGE:
U kunt snellen-onderhoud ook inzetten voor montage werkzaamheden. Voor meer informatie, bezoek de website:
www.snellen-montage.nl!

Rijk Snellen

Welkom op onze website!
Als eerst wil ik mij even voorstellen. Ik ben Rijk Snellen, 32 jaar en werk sinds 2006 voor mezelf. Ik heb ervaring in verbouw-, onderhoud- en timmer- werkzaamheden.

Wij zijn gevestigd in Lunteren, het geografisch middelpunt van Nederland en dus centraal voor een groot werkgebied. Heeft u een vraag of klus neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Soms zijn er van die klusjes waar u nogal tegenop kan zien, waar u maar niet aan toekomt of waarvan u simpelweg niet weet hoe ze uitgevoerd moeten worden. Dan bent u hier aan het juiste adres! Ik maak graag een vrijblijvende afspraak met u om de situatie te bekijken en de wensen door te nemen. Elke opdracht wordt altijd door mij vooraf met u doorgesproken: de werkzaamheden, de planning en de kosten. Twijfel niet langer en neem gerust contact met mij op.

Met veel plezier zetten wij ons in om uw opdracht/ klus naar wens uit te voeren. Wij willen garant staan voor een goede kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Voor opname van de klus maken wij altijd eerst persoonlijk een afspraak met u aan de hand hiervan brengen wij een offerte uit. Dit is geheel vrijblijvend. Bent u akkoord met de offerte dan ontvangen wij deze graag ondertekend retour en maken wij een afspraak met u over de datum van aanvang van de werkzaamheden.

Indien nodig werken wij nauw samen met enkele andere specialisten op het gebied van elektriciteit, stukadoors- en schilderwerk, maar u heeft alleen te maken met ons als aanspreekpunt. Een contactpersoon: dus een korte lijn tussen u en ons.

Onze gegevens:

R. Snellen Onderhoudsbedrijf
Zilvervoslaan 26
6741BE Lunteren

email: info@snellen-onderhoud.nl
tel. 06-25037095


Overige gegevens

Kamer van Koophandel: 09158649

Bankgegevens
NL42 RABO 0113014678
t.n.v. R. Snellen onderhoudsbedrijf
Swift/Bic code: RABONL2U


specialist van: